martes, 30 de noviembre de 2010

0LVÁN 1- CAN PARELLADA 2

Crònica:

L’Olvan perd el primer partit de la segona volta!
El divendres es va jugar el partit amb el Can Parellada (ajornat la jornada 24 per les intenses pluges) i es va trencar la ratxa d’11 partits imbatuts (tota la segona volta), es va començar amb 15 minuts de retard perquè l’àrbitre havia tingut problemes amb el cotxe.
La primera part va ser de domini altern, cal destacar al minut 30 l’expulsió, sembla ser immerescuda, d’un jugador del Can Parellada a l’entendre l’àrbitre que aquest l’havia insultat. El conjunt visitant que presentava un equip molt jove li va reclamar a l’àrbitre compensació i amb el resultat de 0 a 0 s’arribava al descans.
A la represa, l’Olvan amb un jugador més, va sortir confiat però no se sap si per compensar o no, en 8 minuts, l’Iglesias, per dues grogues, la segona molt rigorosa, era expulsat (minut 53), per tant el partit tornava a quedar equilibrat. L’Olvan passa uns minuts de descontrol que aprofita l’equip terrassenc, al minut 60, per avançar-se de falta directa (magistral per l’escaire); dos minuts més tard la jugada clau d’un davanter del Can Parellada guanya l’esquena de l’Olvan i quan encarava porta el Gallego l’agafa dintre l’àrea, penal i expulsió, però com ve sent habitual, l’Edu s’encarrega d’aturar-lo. Amb un home més l’equip visitant (que la classificació no li fa justícia perquè ha perdut almenys 7 punts per problemes burocràtics) avança línies i al minut 71 marca el 2 a 0, acte seguit, el Santi (minut 75) en una cavalcada, marca de la casa, retallava distàncies i feia que l’afició veiés possible la remuntada. Però d’aquí fins al final del partit va poder passar qualsevol cosa tant empatar (que hi va haver ocasió) com perdre per més d’un. Ara bé, aquest cop, els tres punts van volar del Municipal.

Foto y crónica de la magnífica web del Olván.